fbpx

Muutoksia Naistenkartanon henkilöstössä

Pääkaupunkiseudun asiakaskoordinaattori vaihtuu!

Ohessa terveiset vaihtuvalta sekä uudelta asiakaskoordinaattorilta.

Julkaistu 1.10.2024


Muutoksen pyörteissä

(Sisältövaroitus: luvassa hehkutusta ja mahdollisesti vähän liian monta adjektiiviä ja tunnesanaa 😉)

Mitä pyörii pääkaupunkiseudun asiakaskoordinaattorin mielessä, kun viiden ja puolen vuoden jälkeen on tullut aika suunnata elämänpolulla kohti uutta?

Tunnustan, että tuntuu melkein mahdottomalta tehtävältä tiivistää sitä sanoiksi, mutta yritän! Ensinnäkin, muutos on aina jollain tasolla vähän pelottavaa ja herättää monenlaisia tunteita. Tällä hetkellä, viimeisenä työpäivänäni, päällimmäisinä tunteina ovat haikeus ja kiitollisuus. Miten monia merkityksellisiä ja koskettavia kohtaamisia onkaan mahtunut näihin vuosiin Naistenkartanolla! Miten paljon rohkeutta, viisautta, syvällisyyttä, herkkyyttä, sinnikkyyttä ja vahvuutta olen saanut todistaa NOVAT-ryhmissä, kahdenkeskisissä keskusteluissa ja viestienvaihdossa. Kiitos tästä kuuluu teille, toiminnassamme mukana oleville upeille naisille. Teitä tulee ikävä.

Toinen päässä oleva ajatus: viidessä ja puolessa vuodessa Naistenkartanolla on tapahtunut hurjan paljon, ihan päätä huimaa, kun sitä ajattelee. Olen saanut olla mukana kehittämässä NOVAT-sisältöjä ja uusia materiaaleja, kokeilemassa uusia ryhmämuotoja sekä suunnittelemassa ja tekemässä yhteistyötä loistavien verkostokumppanien (esim. Vailla vakinaista asunto ry, Rusetti ry, Toimiva ry ja monet muut) kanssa.

Kolmas ajatus: miten monia muistoja ja anekdootteja tuleekaan mieleen yhteisestä taipaleesta ihanien työkavereitteni kanssa. Kiitos kun olette jaksaneet kuunnella ainaista hehkutustani talviuinnin mahtavuudesta, myötäeläneet vaikeammissa hetkissä ja tsempanneet mukana, kun päätin 42-vuotiaan kypsässä iässä ajaa ajokortin (se hetki, kun ensimmäisen kerran ajoin ajo-opettajan kanssa Kalliolan setlementtitalossa sijaitsevan Naistenkartanon toimiston ohi!). Olette ❤️

Neljäs ajatus: onpa toisaalta innostavaa siirtyä toiseen tärkeää työtä tekevään järjestöön ja loistoporukkaan, Toimiva ry:lle Ähky-toimintaan. Riippuvuuksista toipuminen ja siinä tukeminen ovat lähellä sydäntäni. Toimiva on Naistenkartanon tärkeä yhteistyökumppani, kontakti siis säilyy ja yhteistyö jatkuu.

Viides ajatus: pääkaupunkiseudun asiakaskoordinaattorin pesti on parhaissa mahdollisissa käsissä, kun tehtävästä ottaa koppia ihana kollegani Tuutikki Ijäs. 😊

Siinä tiivisti tämänhetkisiä ajatuksia ja tunnelmia. Muutos on samaan aikaan jännittävää, pelottavaa, innostavaa, kaivattua ja energisoivaa. Muutos on myös osa elämää.

Voimia, lempeyttä ja iloa syksyyn teille kaikille!

❤️ Liisa

 


Syksyiset heipat!

Mun nimi on Tuutikki Ijäs ja olen työskennellyt Naistenkartanolla jo kaksi vuotta ryhmänohjaajana.  Olen kokenut oman työni tosi merkitykselliseksi ja on ollut etuoikeutettu olo, kun on saanut olla mukana aloittamassa kaikkien teidän erilaisten ja ihanien naisten kanssa matkaa kohti omannäköisempää elämää. Työparina mulla on ollut ihana pääkaupunkiseudun asiakaskoordinaattori Liisa.

Nyt, kun Liisa on siirtymässä kohti uutta omassa työssään ja elämässäänkin, niin myös mun työssä alkaa uudenlainen vaihe. Otan koppia Liisan töistä ja edessä on siis uusien asioiden opettelua ja tekemistä. Vaikka vähän jännittää niin kuin uuden edessä aina, niin on myös tosi kiva päästä näkemään, mitä kaikkea Naistenkartanon asiakaskoordinaattorin töihin kuuluu.

Ryhmänohjausta en kuitenkaan lopeta, joten ryhmissä ja muussa Naistenkartanon toiminnassa nähdään!

❤️ Tuutikki


Tuutikki “Tuuti” Ijäs on Naistenkartanon pääkaupunkiseudun asiakaskoordinaattori. Tuutin tavoittaa puhelimitse numerosta 050 5044 230 ja sähköpostitse osoitteesta tuutikki.ijas@naistenkartano.com