fbpx

Halloween-kiroiluilta

Naistenkartanon halloween-kiroiluilta pe 1.11. klo 16.30-18.30

Mikä olisikaan yhteiskunnassamme karmivampaa kuin naiset ottamassa tilaa ja kiroilemassa äänekkäästi? Nyt siihen on mahdollisuus turvallisessa tilassa! Kiroiluillassa pääset noitumaan ja päästämään suustasi sammakoita ihan luvan kanssa!

Voit napata päähäsi noitahatun tai pukeutua muuhun Halloween-rekvisiittaan! Mukaan tarvitset myös avaamattoman sanaisen arkkusi, jota pääset tyhjentämään yhdessä muiden kiroiluiltaan osallistuvien kanssa! Sinulla ei tarvitse olla mielessäsi valmista aihetta, vaan voit tulla kiroilemaan esimerkiksi pimenevistä syysilloista, maailman epätasa-arvoisuudesta tai mistä tahansa teemasta, joka kiroiluiltana sattuu ärsyttämään. Kaikille osallistujille varataan yhtä paljon aikaa ärsytyksen aiheista kertomiselle, mutta voit myös tulla paikalle pelkästään kuuntelemaan muiden puheenvuoroja. Kiroilu tai muilla sanallisilla tavoilla ärsytyksen purkaminen voi olla voimauttavaa!

Huomioithan, että noudatamme kiroiluillassa Naistenkartanon turvallisemman tilan periaatteita, joten kiroilu ei kohdistu esimerkiksi tapahtumaan osallistuviin ihmisiin. Kunnioitamme kiroiluillassa ihmisten moninaisuutta, itsemäärittelyoikeutta sekä erilaisia näkemyksiä. Tapahtumassa saattaa esiintyä voimakasta kielenkäyttöä ja kiroilua. 😉

Saat linkin Zoom-tapaamiseen ilmoittautumisen yhteydessä. Huomioithan, että tarvitset osallistumista varten toimivan nettiyhteyden sekä laitteen, jolla pystyt osallistumaan Zoom-tapaamiseen (esimerkiksi älypuhelin, tietokone tai tabletti). Toivomme, että mahdollisuuksien mukaan osallistujat pitävät tapaamisen ajan kameraa päällä. Jos osallistut tapaamiseen paikassa, jossa on myös muita ihmisiä, käytäthän kuulokkeita.

Lisätietoa antaa Naistenkartanon Pirkanmaan asiakaskoordinaattori Saija (saija.savolainen@naistenkartano.com)

Tapahtuma on maksuton.

Lisätietoja

  • Mitä? Halloween-kiroiluilta
  • Missä? Verkossa (Zoom)
  • Milloin? Perjantaina 1.11. klo 16.30–18.30
  • Miten mukaan? Ilmoittaudu alla olevan linkin kautta

Ilmoittaudu mukaan