fbpx

Itsemyötätuntoa sanataiteesta

Itsemyötätuntoa sanataiteesta -ryhmän tavoitteena on pysähtyä pohtimaan itsemyötätuntoa erilaisten sanataideharjoitteiden avulla. Ryhmä on suunnattu kaikille naisille, joita kiinnostaa itsemyötätunto ja luova toiminta.

Ryhmässä noudatetaan turvallisemman tilan periaatteita ja se toimii luottamuksellisesti.

Itsemyötätunto tarkoittaa kykyä suhtautua itseensä lempeästi ja myötätuntoisesti. Itsemyötätuntoa harjoittelemalla voi oppia suhtautumaan armollisemmin omiin vastoinkäymisiin ja kehittyä itsensä hyväksymisessä. Luova toiminta lisää hyvinvointia, etäännyttää omasta arjesta ja tarjoaa uusia näkökulmia. Ryhmässä hyödynnetään luovaa toimintaa omien ajatusten selkeyttäjänä ja tehdään harjoitteita, jotka puretaan yhteisesti jakamalla omia ajatuksia. Harjoitteet tarjoavat mahdollisuuden kokeilla erilaisia tapoja tehdä runoja ja sanataidetta. Osallistuminen ei edellytä luovaa harrastuneisuutta vaan avoin mieli riittää. Harjoitteet sopivat kaikille, vaikka sanataide ei olisi ennestään tuttua.

Tapaamiset ovat keskiviikkoisin 9.10.–23.10. klo 15–17. Tapaamiskertoja on kolme

Lisätietoja

  • Keskiviikkoisin 9.10.–23.10. klo 15–17.
  • Ryhmä on maksuton
  • Kokoontumiset Naistenkartanon ryhmätilassa (Naapuruustila 3) Kalliolan setlementtitalolla, os. Sturenkatu 11, Helsinki. Tila on esteetön.
  • Ryhmänohjaajana toimii viimeisen vuoden sosionomiopiskelija Ronya Piitulainen.
  • Lisätietoja antaa Tuutikki Ijäs (tuutikki.ijas@naistenkartano.com).

Ilmoittaudu mukaan