fbpx

Webinaari: Vapaaehtoisesti lapseton – vapaaksi vanhoista rooleista

Vapaaehtoisesti lapseton – vapaaksi vanhoista rooleista

Maksuton webinaari | 4.11. klo 18-19.30

Äitiyttä on pitkään pidetty naiselle ainoana oikeana elämäntehtävänä. Naisella on ollut elämässä vain vähän vaihtoehtoja: avioliitto on taannut selviytymisen sekä paikan elämässä ja yhteisössä, ja siihen ovat kuuluneet kiinteästi lapset. Äitimyytti on määritellyt, millainen naisen kuuluu olla.

Normien vapautuessa tulee tilaa erilaisille elämänpoluille. Vapaaehtoinen lapsettomuus yleistyy, mutta uskomukset muuttuvat hitaammin: moni nainen kokee väheksyntää ja jopa häpäisemistä valitessaan elämän ilman lapsia.

Tässä webinaarissa henkisen hyvinvoinnin valmentaja, tietokirjailija (ja vapaaehtoisesti lapseton) Katri Syvärinen puhuu siitä, miten uskomukset ja roolit voivat sekä rajoittaa että mahdollistaa omannäköisen elämän – erityisesti vapaaehtoisesti lapsettoman naisen näkökulmasta. Saako elämä olla helppoa ja kevyttä? Voiko nainen ansaita paikkansa ilman uhrautumista? Mitä muuta nainen voi synnyttää maailmaan kuin lapsia – ja tarvitseeko elämällä ylipäätään olla suurempaa merkitystä ja jatkuvuutta?

Tule mukaan kohtaamaan webinaarin välityksellä muita vapaaehtoisesti lapsettomia. Luento-osuuksien lomassa teemme pieniä pohdintatehtäviä, joten ota kynä ja muistikirja valmiiksi – ehkä saat elämääsi oivalluksia ja inspiraatiota!

Puhujana Katri Syvärinen, henkisen hyvinvoinnin valmentaja, tietokirjailija.

Ei ennakkoilmoittautumista.

Liity mukaan

Webinaarista tehdään tallenne, joka jää katsottavaksi Naistenkartanon YouTube-kanavalle.